Mobile menu

Főoldal

EPOS´E

Könyvviteli iroda

Társaságunk 1996. februárjától könyveléssel foglalkozik, mégpedig egyszeres könyveléssel és kettős könyveléssel, továbbá bérezési ügyvitellel, raktárkészlet-nyilvántartással, és minden olyan tevékenységgel, amit az ügyfelek szükségeltetnek. A mottónk az, hogy az ügyfél a munkájának és a vállalkozásának szentelje az idejét, a közgazdászati tevékenységeket pedig megoldjuk mi.

Alkalmazottaink száma kilenc, akik közül ketten a társtulajdonosok, ketten az ügyvezetők, és két bérelszámolónk van. Együttműködünk két külsős munkavállalóval is, az egyikük a raktárnyilvántartást biztosítja, a másik személy pedig az on-line könyveléssel foglalkozik és együttműködik a leltározásnál is.

A tulajdonosok és ügyvezetők egyike egykori könyvvizsgáló, aki manapság a saját kérésére a Szlovák Könyvvizsgálói Kamara 60. sz. alatt bejegyzett tiszteletbeli tagja.

Szlovákia minden részéből vannak ügyfeleink, akik élvezhetik a szolgáltatásainkaT, és akik részére székhelyet biztosítottunk a címünkön. Dunaszerdahelyen a Sport utcában /Dunajská Streda, Športová ulica/ található a székhelyünk, így nagyon jó pozíciót biztosít a hatalmas ingyenes parkolóhely, ami a városban nem elhanyagolható előny.    

Szolgáltatások

Epos'e